Borlänge imorgon

Sitter här framför datan och har grymt tråkigt, hoppades på att jossan skulle vilja träffa mig eftersom jag inte kan träffa ngn förens på lördag typ..
Igår vaknade jag hyfsat tidigt, amanda och jag satt sen och kollade på step up 1 & 2 :D kollade 2:an först för vi är lite speciella och för att den är bäst :P När det var halva filmen kvar av ettan så kom Malin hem som hade varit i stan och satt i sin tandställning, känner knappt igen henne :P haha skoja, men men sen käkade vi middag och efter det tog vi bussen in till Mimmi i stan, hoppade av vid ica för vi skulle köpa godis och film :P Sov även kvar hos Mimmi men vi visste att hon skulle iväg rätt tidigt för hon har ju inte lov och jag skulle också upp tidigt, för jag skulle till läkaren.. När jag var där sa han att jag har överrörlighet i lederna och det är därför jag har ont i hälsenorna och knäna, så jag ska få ilägg och så ska jag börja gå hos en sjukgymnast som ska hjälpa mig att stretcha ut senor och muskler..

Nu ska jag gå ut och packa tills imorgon sen ska jag käka middag hos pappa ikväll och hämta mina täckbyxor och skidjackan :)

Aja hörs