Måndag

Idag är det måndag, *Suck* och vi har svenska just nu och jag har massa saker att göra..

Helgen:
Fredag:
Efter skolan åkte jag hem och käkade sen var Malin på dåligt humör så jag drog ut och gick, efter ett tag bestämmde jag att jag skulle gå till mamma så gick hem till henne och kolla på idol, sen gick jag hem till pappa igen för Malin ville att vi skulle kolla på One tree hill för hon hade blivit på bättre humör men när jag kom hem hade hon somnat i soffan så jag kollade på film i stället.
Lördag: Vaknade gick upp och kollade på tv med Pappa sen gick jag ner till Malin och kolla på one tree hill, efter ett tag skulle malin gå och träffa Jackie så jag hoppade in i duschen., Senare på kvällen gick jag till Jossan där hon Hampus, Emil och Viktor satt och spelade vattenfall :P efter ett tag kom även Micka, Marcus L och Robin. Efter ett tag drog vi till högsta och var där ett tag sen drog vi till donken och sen hem mot bjk igen orkar inte gå in på detaljer :P
Söndag: Pappa väckte mig klockan 9 för att vi skulle hem till Farmor för att baka pepparkakor men jag var så trött så Malin fick stå för det mesta :P Men det var trevigt iallafall. Vid halv tre ringer mamma och frågar om jag ska följa med henne och Marcus till stan vid halv 4 så jag och Pappa gör en tidig middag :)
Jag köpte 4:e och 5:e säsongen till one tree hill för 499 kr :D blev jätte glad för att det var ett så bra pris..
Senare kollade vi på Marcus match sen hem :)

Tyckte det blev en helt okej helg iallafall :)